Impresszum

A honlap fenntartója:
Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ

Székhely:
8400 Ajka, Szabadság tér 13.

Adószám:
15429795-2-19

A művelődési ágazat elérhetősége:

Levélcím:
8400 Ajka, Szabadság tér 13.

Telefon:
06/88/211-745
06/88/210-252
06/88/212-170

Telefax:
06/88/211-744

Internet:
www.nagylaszlovmk.eu

Felelős kiadó:
Bábics Valéria, igazgató

Webdesign:
Barta Tibor

Tartalom, feltöltés:
Vajai Szilvia

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a NLVKSZK kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A NLVKSZK tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A NLVKSZK weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a NLVKSZK jogosult.

A NLVKSZK előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A NLVKSZK azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A NLVKSZK weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a NLVKSZK akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a NLVKSZK semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A NLVKSZK fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A NLVKSZK nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a NLVKSZK kifejezetten kizárja.

A NLVKSZK nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a NLVKSZK weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Várjuk véleményét és észrevételeit is!

Minden jog fenntartva! © 2009 Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ